Over Ons

Haar&Kunst

In onze knusse salon aan de HB Blijdensteinlaan 20 in Enschede is het altijd gezellig druk. ‘Lust je misschien een stukje zelfgebakken koek bij je koffie of thee?’  We verwennen je graag. Vooral met aandacht en een deskundig advies.

Altijd persoonlijk advies

Wij vinden het belangrijk dat jij tevreden onze salon verlaat en tevreden blijft. Daarom nemen we de tijd om je wensen te bespreken. Ook beoordelen we vooraf de gezondheid van je hoofdhuid en je haar, zodat we je goed kunnen adviseren. Kleurgarantie is onderdeel van onze service. Pakt je haarkleur anders uit dan verwacht, vertel het ons dan binnen een week en we lossen het op. En nieuwe klanten bellen we na een week om te vragen of ze blij zijn met hun coupe. Die persoonlijke aandacht waarderen onze klanten. We hebben zelfs fans die moeiteloos vanuit de Achterhoek naar Enschede rijden.

Expert in kleuren en föhnen

We durven het best te zeggen: wij zijn expert in kleuren en föhnen. Onze specialiteit: jouw haar met verf een natuurlijke uitstraling geven. Zo natuurlijk dat iedereen vol bewondering kijkt en verbaasd uitroept ‘Is jouw haar geverfd?’.

Met föhnen brengen we je haar in model en zorgen we dat het dagenlang goed zit. Dat is een kunst die onze haarstylisten uitstekend beheersen. Niet voor niets komen klanten wekelijks om hun haar te stylen.

Maak kennis met het team

Sinds de opening van onze salon hebben we een geweldig hecht team: Gabriëlle (Nagelverzorging), Marjon, Danja, Sandra, Mandy, Kim en Annemie. De aandacht die we aan jou geven, geven wij ook aan onze eigen scholing. Zo leren we nieuwe technieken om jouw haar te verzorgen en te stylen.

Oprichtster, kapster en gastvrouw Rosalinde Coenders † was altijd het stralend middelpunt van Haar & Kunst. Inmiddels is Annemie Leis de nieuwe eigenaresse van Haar & Kunst en zet zij de kapsalon voort, zoals Rosalinde die opzette: “Van elk bezoek maken we een speciaal verwen-moment”.

Verzorgde nagels

Geef jezelf een extra verwenmoment in onze salon met de nagelverzorging van Gabriëlle. Van een ontspannende behandeling met peeling tot een volledige manicure of het aanbrengen van kunstnagels. Bekijk hoe Gabriëlle zorgt voor verzorgde handen en nagels.

Salon en expositieruimte

De salon is warm en sfeervol ingericht en is er een prominente plaats aan kunst. Een paar keer per jaar is er een expositie van bekende en minder bekende kunstenaars. Benieuwd naar de kunst in onze salon? Bekijk de expositie tijdens de openingstijden van onze kapsalon.

Zien we je snel in onze salon?

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken, bel 053-435 5370 of plan online je afspraak in.

logo

Voor het aanmaken van een afspraak werken we samen met Flexxis.