Nail Care

De nagelsalon Nail Care vind je al vijftien jaar in onze kapsalon. Onze nagelstyliste Gabriëlle Koster verwent je handen en nagels en geeft ze een verzorgde en natuurlijke uitstraling. We bieden je verschillende behandelingen, waaronder Acrylnagels, Shellac en natuurlijk diverse manicurebehandelingen. Of probeer het ultieme verwennen: een Spa manicure met een peeling, warmtepakking, massage en manicure. Daarna voelen je handen soepel en glad en zien ze er weer mooi verzorgd uit. In onze salon werken we met de hoogwaardige producten van Creative Nail Design (CND). Dit merk is wereldwijd nummer één in de professionele nagelbranche. Wij werken met liefde en trots samen met dit merk, omdat we je hiermee de best mogelijk behandeling geven.
Bekijk alle behandelingen op de menukaart in onze salon of neem contact op.

Bel om een afspraak te maken met Gabriëlle.

Acryl CND

Acrylnagels zijn nog steeds immens populair. Niet zo gek, want je kunt er ultradunne en prachtig, natuurlijk ogende nagels mee creëren. Met of zonder tip (verlenging). Zo kan je een nagel maken die helemaal bij jou past. Een groot scala aan kleuren zorgt ervoor dat bij iedere huidskleur een combinatie te maken is die perfect aansluit.
Splijten of breken je nagels voordat ze een mooie lengte hebben of bijt je op je nagels? Acrylnagels zijn sterk genoeg om je te helpen, ook als je nagels bijt. Vraag naar ons speciale traject voor nagelbijters.

nail-1

Shellac CND

CNDTM SHELLACTM Brand 14+ Day Nail Color is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglansresultaat. Shellac is in tegenstelling tot vergelijkbare polishes geen gellak of gelpolish. Het heeft een unieke samenstelling die geheel veilig is. De lak zorgt ervoor dat je eigen nagels mooi en gezond blijven, doordat het de nagels niet ‘afsluitʼ. Doordat we de lak uitharden met een UV-lamp zijn je nagels direct droog. Ideaal toch? Nog een voordeel: de lak blijft twee weken onbeschadigd zitten. En CND Shellac kun je zelfs gebruiken als je zwanger bent. Daarom kiezen wij voor de kwaliteitsproducten van CND.

Vinylux polish

Ken je VINYLUXTM Weekly Polish al? Deze lak van CND droog je aan de lucht en is binnen 10 minuten droog. En de naam zegt het al, het blijft een week onbeschadigd zitten. De voordelen op een rij:

  • Verkrijgbaar in meer dan 100 trendy kleuren, waarvan 30 kleuren overeenkomen met de meest populaire kleuren van CNDTM SHELLACTM brand 14+ day nail color. Ideaal voor het bijwerken van de uitgroei van CNDTM SHELLACTM.
  • Snellere applicatie in twee stappen: basecoat is overbodig.
  • De VINYLUXTM color coat levert een superieure aanhechting, dankzij de ingebouwde basecoat.
  • De VINYLUXTM color heeft een kortere droogtijd dan traditionele nagellakken.
  • Eenvoudig te verwijderen met de CNDTM Nourishing Remover.

Bezoek onze salon

Mooie, verzorgde handen en nagels geven een goede indruk en zijn een toevoeging aan jouw lifestyle. Nieuwsgierig naar onze werkwijze en de mogelijkheden voor jouw nagels? Volg ons op Instagram en Facebook of loop eens binnen in onze salon. We vertellen je graag wat er bij jou past.
Direct een afspraak maken kan natuurlijk ook.

logo

Voor het aanmaken van een afspraak werken we samen met Flexxis.