Balmain Hair Couture

Wanneer er gesproken wordt over extensions denkt men vaak alleen aan het verlengen van haar. Maar in de salon komt men in eerste instantie voor meer (extra) volume van het haar, strepen etc. etc.

Extensions van Balmain Hair Couture. 
Denk aan de eindeloze mogelijkheden die extensions je kunnen bieden. Permanent volume zonder uren met föhn en talloze haarproducten voor de spiegel te staan. Highlights zonder beschadigd haar door chemische behandelingen. Daarom zijn extensions de beste oplossing om schitterend, glamourhaar te creëren.

Het haar van Balmain Hair Couture heeft een speciale behandeling met enzymen ondergaan om het kleurpigment voorzichtig te verwijderen. Daardoor blijft het haar in topconditie. 

Richard Guiliker, creatieve uitvinder en directeur R&D van Balmain Paris Hair Couture: "Bij Balmain hebben we het volume Supérieur haarstuk ontwikkeld. Een revolutionair hulpmiddel om het haar dikker te maken én extreme volume te creëren".
Eén van de belangrijkste aspecten van mooi haar is volume. Met Balmain extensions creëer je  volume. En door toevoeging van lengte en kleur volg je de laatste trends op gebied van extensions.

Het team van HaarKunst heeft met de producten van Balmain al een jarenlange ervaring opgebouwd en weten ook als geen ander jou te adviseren en te begeleiden om een keuze te maken naar meer (extra) volume van het haar.