Davines

Al decennia lang hebben ze zich gericht op de ontwikkeling van producten en projecten voor onze wereld, die een doordacht evenwicht uitdrukken tussen inhoud en stijl, natuur en wetenschap en tussen mens en geest. HaarKunst is dan ook blij haar klanten deze schoonheid samen met hen te beleven.

Bij Davines durven ze inmiddels te doen waar ze in geloven. En eerder dan meelopen met de massa, geven ze liever hun eigen intuïtie de kans zich verder te ontwikkelen. "Het geeft ons de kans projecten te creëren die het leven beter maken", aldus de Familie Bollati.
Davines Group is opgericht in Parma, Italië, in 1983 door de Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven.

Na een decennium van verwerven ven expertise, begonnen ze met het creëren van een eigen merk "Davines Haarverzorgingsproducten", exclusief voor salons. In 1996 richtten ze (Comfort zone) een huidverzorging voor topschoonheidssalons op. Het product van Davines heet "DavinesMask with Vibrachrom"

Dankzij de bijzonder rijke en voedende formule voert het de volgende functies uit:
Hoogtepunten:

  • maakt het haar zacht
  • onwart
  • makkelijk doorkambaar
  • anti-roos
  • conditionerend effect
  • hydrateert
  • beschermt tegen hete stylingapparaten

Energie Mask

Nieuwe energie en volume voor de gestreste hoofdhuid en haar. Verlichtend voor het haar zeker na stressvolle momenten (reizen, korte nachten, extreme weersomstandigheden). 
Perfect na stress-momenten, hersteld veerkracht en volume plus hydrateert en is intensief verzorgend.


Sleek Swan

Een collectie gewijd aan vrouwen die weten hoe ze kracht putten uit eenvoud: iconen van een natuurlijke elegantie. Een verrassende speling van vorm en kleur die toegankelijk is voor iedere kapper dankzij de technische- en styling methoden.
Observatie van de natuur, creatieve experimenten en uitdaging zijn de geheimen van een collectie die veelzijdig en opvallend is. Deze collectie wordt in Davines salons gepresenteerd waarbij elke vrouw een uniek, natuurlijk resultaat wordt aangeboden met een sterke eigenheid en zo sierlijke als de elegantie van een zwaan.

Een complete range van Davines wordt exclusief gepresenteerd bij HaarKunst.