Paul Mitchell

Dagelijkse stress kan haar beschadigen vanaf het merg tot de schubbenlaag. Keratinevezels in de schubbenlaag worden bijeengehouden door peptidespiralen; wanneer deze verbindingen beschadigen, wordt het broos en zwak.

Awapuhi Wild Ginger is een formule van drie eiwitten, met kleine moleculaire gewichten, die tot ver in de schubbenlaag doordringen en de kern van het haar versterken.

Het haar ziet er gezonder uit en wordt onmiddelijk hersteld. Een langdurig beschermend schild maakt de schubbenlaag glad en beschermt tegen verdere beschadiging.

Afgeleid van de Nieuw-Zeelandse schapenwol, is Keratriplex vrijwel identiek aan het eiwit in mensenhaar.
De schapen van Paul Mitchell leven op groene weilanden zonder chemicaliën of antibiotica en raken nooit gekwetst tijdens het scheren.

"Het is bijna ondenkbaar dat een klant bij HaarKunst de salon verlaat zonder dat het haar wordt gekleurd. De kleur van het haar bepaald voor een belangrijk deel persoonlijkheid en uitstraling en wij als kappers weten dat als geen ander hoe we mannen en vrouwen kunnen laten ervaren wat kleur voor jouw persoonlijkheid kan betekenen".

Een topmerk welk niet in de winkel verkrijgbaar is. Kapsel, kleur en natuurlijke stoffen stralen sfeer uit van vrijheid en avontuur!

Sommige dingen veranderen nooit. John Paul Mitchell Systems Mede-oprichter en bestuursvoorzitter John Paul DeJoria en mede-eigenaar Angus Mitchell sturen het bedrijf nog steeds volgens haar oorspronkelijke visie. Ondanks aanbiedingen van openbare bedrijven om te verkopen, weigeren ze vanwege onze eerste belofte om de professionele schoonheidsindustrie te steunen. De mensen achter onze producten maken ons een van de meest erkende en gerespecteerde namen in de branch.

Neem je eigen reismaatje(s) mee!

Reis met Tea Tree
Het maakt niet uit of je een jetsetter, een roadtripper of meer een staycationer bent - jouw bagageruimte is waarschijnlijk een hot-commodity. Waar jouw reizen ook naartoe gaan, je kunt jouw favoriete John Paul Mitchell Systems®-producten meenemen voor de reis in handige reisvriendelijke maten. We hebben enkele van de beste reisklare picks voor je, perfect voor al je reisavonturen. Alvast een goede reis!