HAIR STUDIO

Paul Mitchell
Dagelijkse stress kan haar beschadigen vanaf het merg tot de schubbenlaag. Keratinevezels in de schubbenlaag worden bijeengehouden door peptidespiralen; wanneer deze verbindingen beschadigen, wordt het broos en zwak.
Awapuhi Wild Ginger is een formule van drie eiwitten, met kleine moleculaire gewichten, die tot ver in de schubbenlaag doordringen en de kern van het haar versterken.
Het haar ziet er gezonder uit en wordt onmiddelijk hersteld. Een langdurig beschermend schild maakt de schubbenlaag glad en beschermt tegen verdere beschadiging.


Afgeleid van de Nieuw-Zeelandse schapenwol, is
Keratriplex vrijwel identiek aan het eiwit in mensenhaar. 
De schapen van Paul Mitchell leven op groene weilanden zonder chemicaliŽn of antibiotica en raken nooit gekwetst tijdens het scheren.

"Het is bijna ondenkbaar dat een klant bij HaarKunst de salon verlaat zonder dat het haar wordt gekleurd. De kleur van het haar bepaald voor een belangrijk deel persoonlijkheid en uitstraling en wij als kappers weten dat als geen ander hoe we mannen en vrouwen kunnen laten ervaren wat kleur voor jouw persoonlijkheid kan betekenen", zegt Rosalinde Coenders.

Een topmerk welk niet in de winkel verkrijgbaar is. Kapsel, kleur en natuurlijke stoffen stralen sfeer uit van vrijheid en avontuur!
Davines - Oi / All in one milk
Dankzij de bijzonder rijke en voedende formule voert het de volgende functies uit:

Hoogtepunten:

  • maakt het haar zacht
  • onwart
  • makkelijk doorkambaar
  • anti-roos
  • conditionerend effect
  • hydrateert
  • beschermt tegen hete stylingapparaten
Make-Up Studio 

U kunt niet alleen bij ons terecht voor mooi haar, maar ook voor een met zorg geselecteerde super professionele Make-Up.

Onze visagiste Annemie kan u adviseren over het gebruik van deze professionele Make-Up van Make-Up Studio. En met de producten uit de Make-Up Studio Trend Collection Zomer 2015 mag u deze zomer dan ook echt gezien worden.

Haar
Kunst

is gespecialiseerd in diverse kleurtechnieken,
hairextensions en knipt
van hip tot klassiek
en jong tot oud. 

Volgt alle nieuwe trends
en blijft zich ontwikkelen
middels cursussen op
hoogstaand niveau.

Met merken als Davines,
Balmain Extensions,
Make-Up Studio en de uitgebreide range van  
Davines plaatst HaarKunst zich als een begrip in Enschede.
Davines
Al decennia lang hebben ze zich gericht op de ontwikkeling van producten en projecten voor onze wereld, die een doordacht evenwicht uitdrukken tussen inhoud en stijl, natuur en wetenschap en tussen mens en geest. HaarKunst is dan ook blij haar klanten deze schoonheid samen met hen te beleven.

Bij Davines durven ze inmiddels te doen waar ze in geloven. En eerder dan meelopen met de massa, geven ze liever hun eigen intuÔtie de kans zich verder te ontwikkelen. "Het geeft ons de kans projecten te creŽren die het leven beter maken", aldus de Familie Bollati.

Davines Group is opgericht in Parma, ItaliŽ, in 1983 door de
Bollati familie en begon als onderzoekslaboratorium dat haarverzorgingsproducten produceerde voor het hogere segment voor bekende wereldwijde cosmetische bedrijven.
Na een decennium van verwerven ven expertise, begonnen ze met het creŽren van een eigen merk "
Davines Haarverzorgingsproducten", exclusief voor salons. In 1996 richtten ze (Comfort zone) een huidverzorging voor topschoonheidssalons op.

Het
nieuwste product van Davines is "Davines Mask with Vibrachrom". 
Het is een innovatieve kleuringssysteem van Davines waarbij gebruik gemaakt wordt van een technologie die nog niet bekend is in de wereld van de cosmetica en die in staat is een hoog verzorgend vermogen en een buitengewoon glanzend en langhoudende kleur te bieden, dankzij een meer gelijkmatige penetratie van de kleur in de haarstructuur.


Davines Nederland legt uit:


a
a

Voordelen van de nieuwe lijn "Mask with Vibrachrom" is de flexibiliteit van het systeem en de makkelijkheid in gebruik. Daarnaast geeft het een optimale dekking van grijs haar, heeft het een perfecte oplichtende capaciteit, is er praktisch geen ammoniageur aanwezig en is het vooral duurzaam.

Balmain Extentions
Wanneer er gesproken wordt over extentions denkt men vaak alleen aan het verlengen van haar. Maar in de salon komt men in eerste instantie voor meer (extra) volume van het haar, strepen etc. etc.

Denk aan de eindeloze mogelijkheden die extentions je kunnen bieden. Permanent volume zonder uren met fŁhn en talloze haarproducte voor de spiegel te staan. Highlights zonder beschadigd haar door chemische behandelingen. Daarom zijn extentions de beste oplossing om schitteren, glamourhaar te creŽren.

Het haar van Balmain heeft een speciale behandeling met enzymen ondergaan om het kleurpigment voorzichtig te verwijderen. Daardoor blijft het haar in topconditie. Balmain Hair is het enige bedrijf dat deze kwaliteit ondersteunt met 6 maanden garantie (alleen van toepassing bij het gebruik van Balmain Hair verzorgingsproducten).

Richard Guiliker, creatieve uitvinder en directeur R&D van Balmain Paris Hair Couture: "Bij Balmain hebben we het volume Supťrieur haarstuk ontwikkeld. Een revolutionair hulpmiddel om het haar dikker te maken ťn extreme volume te creŽren".
Eťn van de belangrijkste aspecten van mooi haar is volume. Met Balmain extentions creŽert volume. En door toevoeging van lengte en kleur volgt u de laatste trends op gebied van extentions.


HAARKUNST  H.B. Blijdensteinlaan 20  
7514 CB Enschede NL   |   Tel: 053 - 435 5370Like us on: