Nail Care

Al meer dan 15 jaar is Gabrielle Koster gespecialiseerd op het gebied van nagelverzorging en brengt haar eigen visie op het gebied van "Nail Care". 

.Gabrielle Koster

"In de ruimste zin van het woord, geeft dit een toegevoegde waarde aan jouw lifestyle".


Prachtige Subtiele en Verzorgende nagels is haar lifestyle. Dit met de producten van een toonaangevend en vooruitstrevend merk als Creative Nail Design, is Grabrielle in staat om haar klanten het allerbeste op gebied van nagelverzorging aan te bieden. Dit in de vorm van kunstnagels of door de uitgebreide manicure-lijn van Creative Nail Design is dit een heuse verwenning voor jouw natuurlijke nagels.

Creative Nail Design

Spa Manicure

Nail Care biedt verschillende treatments aan. Zo werkt ze o.a. met Spa Manicure. Deze ontspannende behandeling bestaat uit een heerlijke peeling, warmtepakking, massage en een manicure. "Ik help mijn klanten een wens te vervullen, er goed uit te laten zien, je lekker voelen en uitstralen wie je bent", zegt Gabrielle Koster.
Niets geeft een beter gevoel dan een klant met een paar prachtig verzorgde handen en nagels, en een stralend gezicht de salon te zien verlaten.

Het resultaat is direct merkbaar. Jouw handen voelen fluweelzacht, zijn soepel en zien er glad uit.


Shellac UV-Cured Polish

.

Dé originele UV-cured polish zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (ook voor zwangere dames). 

Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen.

Binnen 30 minuten hebt jij de nagels waarvan je alleen maar kon dromen!

Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. Het wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.


Bel voor een afspraak naar telnr: 053 - 435 5370 of mail voor info naar: info@haarenkunst.nl