Olaplex

Beschadigd haar?
Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals föhnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar. Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ernstigste geval breekt het haar zelfs af.

Grote sterren zoals Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn dan ook deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk maakt.

Hoe werkt het?
In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er op heden maar één die dat aankan!

No.1 Bond Multiplier®

De herbouw beginnen

Deze geconcentreerde eerste salonstap heropbouwt gebroken disulfidebindingen en begint het proces van het voorkomen van schade en het herstellen van haar.

No.2 Bond Perfector®

Nastreven van haarperfectie

Onze tweede salonstap blijft doorgaan met het herbouwen en herstellen van alle resterende verbroken hechtingen, zodat het sterkste, meest slanke en gezondste haar mogelijk is.

No.3 Haarperfector

Blijvende haarbescherming

Deze laatste salonstap is een continue bescherming tegen voortdurende haarschade .

*Ook benieuwd naar wat OLAPLEX nu precies is? Vraag onze haarspecialiste bij HaarKunst of maak direct een afspraak.