Kunst Expositie
Kunst van bekende en minder bekende kunstenaars

Kunst

Heeft ook een plaats gekregen in HaarKunst. Het is de juiste plek voor exposities van bekende en minder bekende kunstenaars. Drie keer per jaar is er een vernissage waarbij een vast team, Rosalinde, Sandra en Feya, een ieder telkens weer laat verrassen. De zoektocht naar de juiste kunstenaars en hun werken is dan ook niet altijd even makkelijk.
"Je verbaast je soms . . . want er is zoveel moois" !

Topdrukte!
Het bezoekersaantal ligt ook dit maal erg hoog tijdens een van de officiële openingen.

Het "team vernissage" presteert het telkens weer goede kunstenaars in huis te halen. Hier samen met Richard Wanee.

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten
genodigden op een zondagmiddag, waarbij een muzikaal programma ook niet wordt overgeslagen.

Feya Wouda, met een schat aan ervaring, is onze vaste spreekbuis tijdens de exposities. 
"Kunst" heeft haar hele leven al bezit van haar genomen en als je even wacht leidt ze je ook nog even rond tijdens weer een bijzondere vernissage.

Exposities

Centraal staat [tot half september 2018] bijzonder werk van Jolanda van Harten, afgestudeerd aan de Academie voor Beeldende Kunst  en sinds 1993 zelfstandig werkzaam in haar eigen atelier. Jolanda is tevens docente aan de ArtEz Hogeschool voor de Kunsten in Zwolle.

De woorden: ergens, hoog en zachter fluisteren in haar hoofd. Dat is een begin van weer een nieuw werk. En met deze woorden gaat ze aan de slag met de oude naaimachine van haar moeder, borduurgaren en de oude typemachine van haar vader. Jolanda knipt allemaal losse woordjes uit gevonden romannetjes uit de 'oude doos' en zo ontstaan nieuwe zinnen, vreemde spontane 'gedichtjes' puur gevoelsmatig.
Haar werken bestaan uit prachtig ingelijste [soms verpakt in bijzondere doosjes] kleine en middelgrote zeefdrukken, etsen, collage's en mixed media.

Kijk hier ook gerust even rond in Jolanda's atelier. Mocht je geïnteresseerd zijn in een van haar werken en wil je graag een afspraak maken, stuur dan een e-mail naar: jooz11@hotmail.com


Jolanda van Harten - 'een wolk, een veer een draadje' tot half september 2018

Vorige exposities

Rudi Bastiaans

Angelique Hannenberg

Richard Wanee

Aisha & Tys

Vive La France

Martin Hermes

Sandra Fahner

Monica van Rijn

Willemien

Carla van den Broek

Diversen

Ervaringen in beeld

Anoniem


HaarKunst: Deskundig, vriendelijk en betrokken personeel, gemoedelijke sfeer. Altijd mooie kunst aan de muur! 

Corinne Weijschede-Dijkhof


Professioneel, gastvrij, lekker gezellig en . . . PRACHTIGE KUNST !!!

De kapsalon is tevens expositieruimte waar 3 keer per jaar een vernissage plaatsvindt en ruimte biedt aan diverse bekende en minder bekende kunstenaars om hun werk hier te exposeren. Zelf schildert Rosalinde al jaren en is haar hobby allang geen hobby meer.