Kunst Expositie
Kunst van bekende en minder bekende kunstenaars

Kunst

Heeft ook een plaats gekregen in HaarKunst. Het is de juiste plek voor exposities van bekende en minder bekende kunstenaars. Drie keer per jaar is er een vernissage waarbij het vaste team, Sandra, Rob[erto], Feya en wijlen Rosalinde ✝︎ , een ieder telkens weet te verrassen. 
De zoektocht naar de juiste kunstenaars en hun werken is niet altijd even makkelijk en daarom treedt Annemat vanaf nu in de voetsporen van haar moeder en versterkt zij dit team.

"Je verbaast je soms . . . want er is zoveel moois !"

Topdrukte!
Het bezoekersaantal ligt ook hier, tijdens een van de officiële openingen erg hoog.

.

Elke "vernissage" moet bijzonder zijn en HaarKunst presteert het telkens weer goede kunstenaars in huis te halen. Hier samen met Richard Wannee.

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten
genodigden op een zondagmiddag, waarbij een muzikaal programma ook niet wordt overgeslagen.

Feya Wouda, met een schat aan ervaring, is onze vaste spreekbuis tijdens de exposities. 
"Kunst" heeft haar hele leven al bezit van haar genomen en als je even wacht leidt ze je ook nog even rond tijdens weer een bijzondere vernissage.

Expositie

'De bijzondere kapsalon die Haar met Kunst verbindt',


Nog nooit gaf zij een solo-tentoonstelling van haar eigen werken. Rosalinde Coenders † laat hier haar veelzijdigheid op een speciaal voor haar ingerichte tentoonstelling zien. 

Zondag 25 november 2018:
Er is met man en macht ( Annemat, Sandra, Feya en Rob(erto) gewerkt aan de tentoonstelling 'De bijzondere kapsalon die Haar met Kunst verbindt', waarbij eindelijk het bijzondere werk van Rosalinde   wordt tentoongesteld in haar eigen kapsalon.

Een diversiteit aan schilderkunst die gaat over in stillevens naar abstract. Niet altijd echt een herkenbare stijl, maar door altijd op zoek te zijn geweest naar het andere zijn alle werken wel degelijk van haar eigen hand.
Dankzij het vele werk dat nog in haar eigen atelier lag opgeslagen en met dank aan particulieren en vrienden, die in het bezit waren van een of meerdere schilderijen, is een bijzonder mooie verzameling van vroeger tot haar laatste dag terug te vinden in deze expositie. 


Rosalinde Coenders 

Meer foto's volgen binnenkort . . . 

Vorige tentoonstellingen

Jolanda van Harten

Rudi Bastiaans

Angelique Hannenberg

Richard Wannee

Aisha & Tys

Vive La France

Martin Hermes

Sandra Fahner

Monica van Rijn

Willemien

Carla van den Broek

Diversen

De kapsalon is tevens expositieruimte waar 3 keer per jaar een vernissage plaatsvindt en ruimte biedt aan diverse bekende en minder bekende kunstenaars om hun werk hier te exposeren.

Ervaringen in beeld

Anoniem

HaarKunst: Deskundig, vriendelijk en betrokken personeel, gemoedelijke sfeer. Altijd mooie kunst aan de muur! 

Corinne Weijschede-Dijkhof

Professioneel, gastvrij, lekker gezellig en . . . PRACHTIGE KUNST !!!

Anoniem

Vol trots mogen we Rosalinde ✝︎ toevoegen in het rijtje kunstenaars die van een hobby meer dan alleen een hobby hebben gemaakt. 

R.P.D.

Een Kapsalon die Haar met Kunst weet te verbinden moet wel een heel bijzonder kapsalon zijn. Niets dan lof over  HaarKunst.

Anoniem

Rosalinde ✝︎ haar werken zijn bijzonder te noemen en mag de kapsalon HaarKunst alleen daarom al met een grote geschreven worden.

^