Over ons

In de knusse salon is het altijd gezellig druk. Het lijkt alsof iedereen elkaar kent. Koffie, thee en kleine aperitiefjes worden geserveerd en niet alleen de wereldpolitiek wordt behandeld, maar ook de persoonlijke menselijke problemen. Bij de kapper kun je met al je verhalen terecht.

Al sinds de opening van HaarKunst staat hier een geweldig hecht team, welke bestaat uit: Nathalie, Monica, Manouk, Gabrielle (Nail Care), Marjon, Danja, Sandra, Mandy en Annemie. Zij vinden dat een bezoek aan de kapper echt iets speciaals moet zijn.
Je wilt tenslotte niet dat alleen je haar goed zit, maar je wilt er helemaal goed uitzien. Hier is dan ook al jaren geleden de perfecte formule bedacht en die wordt tot op heden dan ook nog steeds gehanteerd. Het gehele team zorgt er dan ook voor dat alle klanten 'stralend' de salon verlaten.

Gastvrouw Rosalinde Coenders  (1953-2018)
Rosa was altijd het stralende middelpunt van HaarKunst, 
de kapsalon die Haar met Kunst verbindt. Inmiddels versterkt haar dochter Annemat het team van HaarKunst en zet zij de zaak voort zoals haar moeder het eigenlijk altijd gewild had.

HaarKunst
is gespecialiseerd in diverse kleurtechnieken, hairextensions en knipt van hip tot klassiek en jong tot oud, volgt alle nieuwe trends en blijft zich ontwikkelen middels cursussen op hoogstaand niveau. En met merken als Paul Mitchell, Balmain Extensions, Redken, OlaplexMake-Up Studio en de uitgebreide range van Davines plaatst HaarKunst zich als een begrip in Enschede.


De specialiteit van HaarKunst is haarkleuring. Het team verstaat dit vak. Misschien is dat het wel, waarom de klanten zich zo verwend en speciaal voelen. Bij Haarkunst weten ze wat de klanten nodig hebben en daarom blijven ze graag komen. Hier ben je altijd 'speciaal' en wordt je ook gastvrij ontvangen.


De kapsalon is tevens expositieruimte waar 3 keer per jaar een vernissage plaatsvindt en ruimte biedt aan diverse bekende en minder bekende kunstenaars om hun werk hier te exposeren.
Zelf schilderde Rosalinde al jaren en was haar hobby allang geen hobby meer.