Over ons

Over ons

Gastvrouw Rosalinde Coenders is het stralende middelpunt van HaarKunst, de kapsalon die Haar met Kunst verbindt.
In de knusse salon is het altijd gezellig druk. Het lijkt alsof iedereen elkaar kent. Koffie, thee en kleine aperitiefjes worden geserveerd en niet alleen de wereldpolitiek wordt behandeld, maar ook de persoonlijke menselijke problemen. Bij de kapper kun je met al je verhalen terecht.

Ze heeft een geweldig hecht team naast haar staan, welke bestaat uit: Nathalie, Monica, Manouk, Gabrielle (Nail Care), Marjon, Danja, Sandra, Mandy en Annemie. Zij vinden dat een bezoek aan de kapper echt iets speciaals moet zijn.
Je wilt tenslotte niet dat alleen je haar goed zit, maar je wilt er helemaal goed uitzien. Rosalinde heeft hiervoor dan ook al jaren de perfecte formule. Zij zorgt ervoor dat haar klanten 'stralend' de salon verlaten.

HaarKunst
is gespecialiseerd in diverse kleurtechnieken, hairextensions en knipt van hip tot klassiek en jong tot oud, volgt alle nieuwe trends en blijft zich ontwikkelen middels cursussen op hoogstaand niveau. En met merken als Paul Mitchell, Balmain Extensions, Redken, OlaplexMake-Up Studio en de uitgebreide range van Davines plaatst HaarKunst zich als een begrip in Enschede.

Met een voor klanten en bezoekers gezellige ingericht tuinterras wordt het u, ook in deze zomer weer zo aangenaam mogelijk gemaakt.


De specialiteit van HaarKunst is haarkleuring. Het team verstaat dit vak. Misschien is dat het wel, waarom de klanten zich zo verwend en speciaal voelen. Bij Haarkunst weten ze wat de klanten nodig hebben en daarom blijven ze graag komen. Hier ben je altijd 'speciaal' en wordt je ook gastvrij ontvangen.


De kapsalon is tevens expositieruimte waar 3 keer per jaar een vernissage plaatsvindt en ruimte biedt aan diverse bekende en minder bekende kunstenaars om hun werk hier te exposeren.
Zelf schildert Rosalinde al jaren en is haar hobby allang geen hobby meer.