WAT IS NIEUW 


Na een totale metamorfose te hebben ondergaan heeft onze kapsalon HaarKunst op zondag 7 mei samen met een vernissage een nieuwe start gemaakt. In een paar dagen is het interieur vernieuwd, zijn er nieuwe stoelen en tafels gekomen en hebben de wanden een volledige opknapbeurt gekregen. Daarmee is de salon weer klaar voor de toekomst en is het dé plek voor het wassen, kleuren en knippen van het haar, stylingadvies en voor visagie.

Eigenaresse Rosalinde Coenders en haar team zijn dan ook erg trots op de metamorfose van de salon. ,,Het oogt allemaal een behoorlijk stuk ruimer en het schept rust", vertelt Rosalinde trots. Dat de kapsalon nu veel rustiger en stijlvoller is ingericht, is mede te danken aan het VM-team Simone en Maudi Plagge. Deze metamorfose is dan ook precies datgeen wat HaarKunst wil uitstralen.
Ook de kunst aan de muren komen beter tot hun recht. "Wij willen graag laten zien dat mensen heerlijk bij ons kunnen ontspannen en in alle rust de aandacht krijgen die ze behoren te hebben." OLAPLEX  ÉÉN INGREDIËNT DIE ALLES VERANDERT !

Beschadigd haar? Olaplex! Chemische behandelingen zoals kleuren en blonderen en thermische behandelingen zoals fohnen en de stijltang beschadigen het haar. Deze schade uit zich in het ernstig zwak/futloos worden van het haar.
Haarkleuren worden sneller dof, er ontstaan gespleten punten en het haar voelt droog aan. In het ernstigste geval breekt het haar zelfs af.

Grote sterren zoals Camaron Diaz en Emma Stone veranderen hun haarstijl bijna net zo vaak als hun outfits. Het zijn dan ook deze sterren die zich alleen nog maar met Olaplex laten kleuren. Olaplex is de enige reden dat al die haartransformaties mogelijk maakt.

HOE WERKT HET?
In 3 stappen sterk, glanzend en gezond haar. De gepatenteerde chemie repareert en vermenigvuldigt kapotte verbindingen in het haar. Er is er op heden maar één die dat aankan!

Ook benieuwd naar wat OLAPLEX nu precies is? Vraag onze haarspecialiste bij HaarKunst of maak direct een afspraak.Color Wow Root Cover Up

Nooit geen haar-uitgroei meer!
Voor het eerst kunt u gevreesde haar-uitgroei snel en gemakkelijk - zonder knoeien - herstellen en dat met een perfect resultaat in minder dan één minuut. Color Wow Root Cover Up camoufleert niet alleen haar-uitgroei naadloos, maar camoufleert zelfs hergroei in highlights.
Deze unieke, professionele poeder-styling verbinding kleeft zich aan het haar zonder plakkerig of vettig te worden en laat zich alleen verwijderen middels wassen met water.

Het houdt je haar in een permanente staat van perfectie!

  • Breng aan op droog haar
  • Camoufleert haar-uitgroei direct
  • Minder vaak kleuren/verven
  • Snel en eenvoudig; geen geknoei
  • Perfecte resultaten in minder dan één minuut
  • Waterbestendig
  • Verkrijgbaar in 7 veelzijdige tinten
  • Professionele formule

Voor het beste resultaat begint u met droog/gestyled haar. De bijgevoegde dual-borstel kunt u uw eigen Cover Up kleur toepassen. Om te beginnen met de kleine borstel bij de hoofdhuid en uit te werken met de grote borstel. Herhaal dit totdat de haar-uitgroei verdwenen is. Breng vervolgens in laagjes aan tot het geheel gecamoufleerd is.
Color Wow Root Cover Up
kan ook worden gebruikt om de levensduur van highlights te verlengen.


HAARKUNST  H.B. Blijdensteinlaan 20  
7514 CB Enschede NL   |   Tel: 053 - 435 5370

Like us on: