OVER ONS

Rosalinde Coenders, de gastvrouw, is het stralende middelpunt van HaarKunst, de kapsalon die Haar met Kunst verbindt.

In de knusse salon aan de H.B. Blijdensteinlaan in Enschede is het altijd gezellig druk. Het lijkt alsof iedereen elkaar hier kent. Koffie, thee en kleine aperitiefjes worden hier geserveerd en niet alleen de wereldpolitiek wordt hier behandelt, maar ook de persoonlijke menselijke problemen. Bij de kapper kun je met al je verhalen terecht.

Inmiddels heeft ze een geweldig hecht team naast haar staan, welk bestaat uit: Nathalie, Monica, Manouk, Gabrielle (Nagelstudio), Marjon, Danja, Mandy, Sandra en Annemie. Allen vinden dan ook dat een bezoek aan de kapper echt iets speciaals moet zijn.
Je wilt tenslotte niet dat alleen je haar goed zit, maar je wilt er helemaal goed uitzien. Rosalinde heeft hiervoor dan ook al jaren de perfecte formule. Zij zorgt ervoor dat haar klanten "stralend" de salon verlaten.

De specialiteit van HaarKunst is haarkleuring. Bij HaarKunst verstaan ze hun vak.
Misschien is dat het wel, waarom de klanten zich zo verwend en speciaal voelen. Bij Haarkunst weten ze wat de klanten nodig hebben en daarom blijven ze graag komen. Hier ben u altijd "speciaal" en wordt u ook altijd gastvrij ontvangen.

Met een voor klanten en bezoekers gezellige ingericht tuinterras wordt het u, ook in de zomer zo aangenaam mogelijk gemaakt.

Behalve een passie voor Haar is Kunst ook heel belangrijk voor Rosalinde Coenders. 

De kapsalon is tevens expositieruimte waar 3 keer per jaar een vernissage plaatsvindt en ruimte biedt aan diverse bekende en minder bekende kunstenaars om hun werk hier te exposeren. Zelf schildert Rosalinde al jaren en is haar hobby allang geen hobby meer.
HAARKUNST  H.B. Blijdensteinlaan 20  
7514 CB Enschede NL   |   Tel: 053 - 435 5370


Like us on: