NAIL STUDIO

Gabrielle Koster: "In de ruimste zin van het woord, geeft dit een toegevoegde waarde aan uw lifestyle".
Al meer dan 15 jaar is Gabrielle Koster gespecialiseerd op het gebied van nagelverzorging en brengt haar eigen visie op het gebied van "Nail Care". 
Prachtige Subtiele en Verzorgende nagels is haar lifestyle. Dit met de producten van een toonaangevend en vooruitstrevend merk als Creative Nail Design, zijn wij in staat om onze klanten het allerbeste op gebied van nagelverzorging aan te bieden. Dit in de vorm van kunstnagels of door de uitgebreide manicure-lijn van Creative Nail Design is dit een heuse verwenning voor uw natuurlijke nagels.


Wij bieden u verschillende treatments aan. Zo werken we o.a. met 
Spa Manicure. Deze ontspannende behandeling bestaat uit een heerlijke peeling, warmtepakking, massage en een manicure. "Ik help mijn klanten een wens te vervullen, er goed uitzien, je lekker voelen en uitstralen wie je bent".
Niets geeft een beter gevoel dan een klant met een prachtig verzorgde handen en nagels, en een stralend gezicht de salon te zien verlaten.

Het resultaat is direct merkbaar. Uw handen voelen fluweelzacht, zijn soepel en zien er glad uit.
SHELLAC™ is dé originele UV-cured polish die zorgt voor ruim twee weken lang een schitterend hoogglans resultaat. SHELLAC™ is in tegenstelling tot veel andere UV-cured polishes geheel veilig in gebruik (Ook voor zwangere dames!).
Bij een SHELLAC™ behandeling wordt de natuurlijke nagel dan ook niet beschadigd door middel van de nagel op te ruwen. 

Binnen 30 minuten hebt u de nagels waarvan u alleen maar kon dromen!

Ook het verwijderen van SHELLAC™ is geheel veilig en pijnloos. Het wordt snel en eenvoudig verwijderd door middel van een wrap die enkel de nagel bedekt en doordrenkt is met CND™ Nourishing Remover. Dit is een remover die macadamia olie bevat zodat de natuurlijke nagel intensief gehydrateerd wordt terwijl de SHELLAC™ wordt verwijdert.

Bel voor een afspraak naar telnr: 053 - 435 5370 of mail voor meer info naar: haarenkunst@hotmail.com

HAARKUNST  H.B. Blijdensteinlaan 20  
7514 CB Enschede NL   |   Tel: 053 - 435 5370

Like us on: